Kiadó lakás Budapest II. kerület, Gyopár utca 110 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Gyopár utca 110 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Gyopár utca 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7919298
Referenciaszám: 308751
Frissítve: 17 napja

Budapest II. kerület kiadó téglalakás 3 szobás: 792 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
782 ezer Ft/hó
7 038 Ft/m²
2 000 EUR/hó
18 EUR/m²
110 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
A II. kerületi Gyopár utcában, Hármashatárhegy közvetlen szomszédságában, CSENDES, nyugodt, zöld környezetben hosszú távra kiadó egy ikerház 110 nm-es + 70 nm teraszos, BELSŐÉPÍTÉSZ ÁLTAL TERVEZETT, BELSŐ KÉTSZINTES luxus lakása. AZ EGÉSZ LAKÁST KÖRBEÖLELI A KERTRE ÉS ERDŐRE NÉZŐ PANORÁMÁS TERASZ, AHOL JACUZZI KIÁLLÁS IS TALÁLHATÓ. MAGAS minőségŰ anyagokkal igényesen felújított, DESIGN bútorokkal, lakberendező által berendezett, teljeskörűen gépesített, klímával felszerelt. Fürdőszoba mindkét szinten van, az egyikben HIDROMASSZÁZS KÁD és zuhanyzó, a másikban GŐZKAMRÁS ZUHANYZÓ, külön helyiségben MOSÓ- ÉS SZÁRÍTÓGÉP is rendelkezésre áll. A luxus nyújtotta kényelmet fokozza egy GARDRÓBSZOBA, LEVEGŐTISZTÍTÓ, BORHŰTŐ, BIOKANDALLÓ, és 2 db Samsung 8K QLED Smart tv sound bar-ral. Mindkét hálószoba és a kádas fürdő is az emeleten van. Itt helyet kapott még egy jelenleg üres galéria is, melynek használata a bérlőre van bízva. KÖLTSÉGEK: A lakás számlaképes, bérleti díj 2000 EURO + Áfa, fizetése kizárólag euróban lehetséges. Rezsije fix 70 000 Ft, ami tartalmazza a villany- és vízfogyasztást, szemétszállítást, tv és internet előfizetést, és a 24 órás riasztó rendszer távfelügyeletet is. PARKOLÁS: Garázs nincs. Parkolás az utcán lehetséges, díjmentes övezet. A ház 2 lakásos, a másik lakás is bérelhető, akár együtt, akár külön is. A lakás nem dohányzó, kisállat csak a teraszon lehetséges. MINIMUM 1 ÉVRE, 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
luxus
panoráma
erkély
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY