Kiadó lakás Budapest I. kerület 55 nm
Kiadó lakás Budapest I. kerület 55 nm
Kiadó lakás Budapest I. kerület 55 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7968933
Referenciaszám: LK091195-4569008
Frissítve: ma

Budapest I. kerület kiadó téglalakás 2 szobás: 489 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
489 ezer Ft/hó
8 886 Ft/m²
1 250 EUR/hó
22,73 EUR/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
Hosszú távú bérlőjét keresi ez az 55 nm-es nappali + hálós teljesen berendezett, gépesített, igényes, 2.emeleti lakás, Buda egyik legpatinásabb környezetében.A lakáshoz teremgarázs hely bérelhető, illetve igény szerint tároló.24 órás biztonsági szolgálat, beléptető rendszer, kamera rendszer teszi biztonságossá.A lakást az utcáról is meg tudjuk közelíteni, de a teremgarázsból is.A lakás egyedi mérő órákkal rendelkezik, a fűtést fancoil rendszer biztositja, valamint minden helységben található klíma.A társasház alatt 2 szintes teremgarázs található, ahol parkoló bérlésére van lehetőség.A ház saját gondnok szolgálattal rendelkezik, illetev fitness terem használata is a lakók rendelkezésére áll.A környéken sok a hivatalos intézmény, pár perces sétára SPAR vásárlási lehetőség, metró, busz, HÉV, villamos megállók.Hangulatos éttermek, kávézók is találhatóak a környéken, illetve 10 perc sétára van a Budai Vártól.A lakásban tilos a dohányzás, de kisállat hozható.Minimum 12 hónapra bérelhető, 1 havi bérleti dij + 2 havi kaució, február közepétől vehető birtokba.BÉRLETI DIJA 1250 EURO + ÁFA / hó! (Az áfa céges bérlés esetén visszaigényelhető)Ha szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, mert ez a lakás mindig gyorsan talál gazdára.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
C
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
bútorozott
lift
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Krisztina Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Krisztina Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY