Eladó üdülő és hétvégi ház Tápiószentmárton, Üdülőövezet 100 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tápiószentmárton, Üdülőövezet 100 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tápiószentmárton, Üdülőövezet 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7823084
Referenciaszám: M249857
Frissítve: 2 napja

Tápiószentmárton eladó üdülő és nyaraló 100 m² alapterületű: 17 millió Ft

17 millió Ft
170 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 338 Ft
Második évtől
67 332 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Tápiószentmárton üdülőövezetében kettő, egyenként 50 m2 hasznos alapterületű faszerkezetű ház 1500 m2 telken eladó. A beton alapra épült ingatlanokban 2 szoba, félszoba, előtér, fürdőszoba, WC és konyha található. A két épület alaprajza megegyezik. A fűtésről elektromos panelek gondoskodnak. A közművek közül a villany és vízszolgáltatás került bevezetésre, hálózati gáz az utcában található. A szennyvíz elvezetése derítőbe történik. Új villanyórát szereltek fel, a hálózatot zónákra osztották és a vezetékeket lecserélték. A tetőkúpokat újak váltották. Az összes nyílászáró új, hőszigetelt. A növények megfelelő vízellátásáról fúrt kútból, új szivattyúval szerelt öntözőrendszer gondoskodik. A körbekerített telken gyümölcsfák találhatóak, a sütögetők és a kiülő hangulatos családi, baráti összejövetelek tökéletes helyszínévé teszik. Több autó parkolására alkalmas, betonnal borított terület is helyet kapott. Az ingatlan a strandfürdő szomszédságában fekszik, melynek bejárata gyalog 2 perc alatt elérhető. Autóbusz megálló 300 méterre található. A faluközpontban minden szükséges szolgáltató megtalálható, boltok, posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda stb., ami autóval 5 perc alatt megközelíthető. Tápiószentmárton hangulatos nagyközség, Ceglédtől 20 km távolságra fekszik. A településen található több nevezetesség (Kincsem Lovaspark, Attila domb, Tőzeges és horgász-tó, Tápió-patak, több természetvédelmi tanösvény, strandfürdő) miatt az üdülni, kikapcsolódni vágyók kedvelt úticélja. Közlekedésre helyközi autóbuszjáratok állnak rendelkezésre, de 10 perc autóúttal vasútállomás is elérhető a Budapest-Nagykáta-Szolnok vonalon. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
világos
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY