Eladó üdülő és hétvégi ház Szűcsi 14 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szűcsi 14 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szűcsi 14 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7802660
Frissítve: 7 hónapja

Szűcsi eladó üdülő és nyaraló 14 m² alapterületű: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
678 571 Ft/m²
14 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 571 Ft
Második évtől
37 627 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyöngyöstől 15 km-re, Szűcsiben, az 5. gáti horgásztónál horgászstég faházzal, valamint vízparti ház eladó. A terület körbekerített, zárható kapun és kövezett úton keresztül közelíthető meg, a műút 50 m-es távolságon belül elérhető. A VÍZPARTI FAHÁZ egy helyiségből áll, amelyhez fedett terasz kapcsolódik. Az épület a terasszal 14 nm, összesen 22 nm-ig bővíthető a ház. Ezért igény szerint további helyiségekkel (konyha, fürdő), amelyhez a vezetékes víz kb. 12 m távolságról beköthető. Új elektromos mérőórát kapott az ingatlan. Az épület előtt 30 nm-es zöldterület hasznosítható saját célra. A STÉG 30 nm-es, több mint 30 db stabil, vastag, cölöpökön áll, erős padozattal. Három éve épült rajta a faház, 6 nm-es. A részleteiben is igényesen kialakított, borovi fenyő burkolattal rendelkezik, hőszigetelt és párazárt mindenhol, alulról bitumennel kezelt, hosszú időre konzervált. A hőszigetelt ajtóüvegen keresztül jól látható a bedobott szerelék. Az elektromosság 16A. A nagy szabad vízfelület legalább 100 m dobási távot biztosít, a szomszédos stég kellő távolságra van, nincs zsúfoltság. Úszózás a nádas mellet is lehetséges. A stéghez tartozik egy nagy, zöld terület, árnyékot adó fával, amely közel 70 nm. Ezen kialakítható nyársaló, valamint asztal padokkal. A ligetes-tágas zöld terület családok számára is ideális választás. Az új tulajdonosra békés, nyugodt környezet és remek horgászközösség vár. Az ingatlant horgászoknak, pihenni vágyóknak ajánljuk! Legyen részese egy kiváló közösségnek a Szűcsi tónál!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthhouse Tóthhouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthhouse Tóthhouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY