Eladó üdülő és hétvégi ház Rakamaz 125 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rakamaz 125 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rakamaz 125 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7699945
Feltöltve: 1 éve

Rakamaz eladó üdülő és nyaraló 125 m² alapterületű: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
116 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
330 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rakamaz Tisza parton, a közkedvelt Tutajos Beach szomszédságában, 200 m2 nagyságú telken eladóvá vált egy 107 m2 nagyságú, kétszintes, plusz beépíthető tetőterű nyaraló. Az alsó szint jelenleg nyitott, akár egy nappali, v. Garázs kialakítására is alkalmas. Az ingatlan első szintjére egy utcafronti lépcsőn juthatunk fel ahol egy 5,7m x 1, 8 m nagyságú fedett teraszra érkezünk. a teraszról rálátunk a szépen parkosított strandra, ill. a festői Tiszára a Tokaji hegyvonulatok hátterével. Innen léphetünk be a nappaliba, melyből nyílik a két hálószoba, egy légtérben egy főzőfülke, illetve zuhanyzóval és wc-vel rendelkező fürdőszoba. Ez a szint légkondicionált. a teraszról közelíthető meg a tetőtéri szint, ahol egy fedett teraszból nyíló helyiséget találunk, itt az új tulajdonos elképzelése szerint alakítható ki további szobák, v. Akár vizesblokk. 40 m2 alapterületen. Az épület szerkezetét tekintve Univáz vasbeton szerkezet, tégla felépítményű, előre gyártott vasbeton födém, fa nyílászárókkal, teteje cserép. Az ingatlanhoz szennyvízakna tartozik, az üdülőterület egészére ez a jellemző. Az ingatlan részben közművesített (víz, villany be van vezetve). A szomszédos Tutajos Beach a strandjával, éttermével, evezési lehetőséggel, a szép gondozott parkjával stb. Nagyszerű lehetőséget biztosít a nyaralni vágyóknak egész nyáron. Tokaji város pedig gondoskodik különböző kulturális programokról. A berendezés az eladási ár részét képezi.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ferenc Kiss
+36 30 498 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ferenc Kiss
+36 30 498 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY