Eladó üdülő és hétvégi ház Pákozd 52 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Pákozd 52 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Pákozd 52 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7730166
Referenciaszám: HZ022679
Frissítve: 7 napja

Pákozd eladó üdülő és nyaraló 52 m² alapterületű: 29,6 millió Ft

29,6 millió Ft
569 231 Ft/m²
52 m²
Alapterület
496 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 907 Ft
Második évtől
117 237 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresi új tulajdonosát, egy igazán kedves hangulatú hétvégi ház Pákozd belterületén, ami nem mellesleg alkalmas lehet állandó otthonnak is, a kellemes 52 négyzetméterével és alacsony rezsi költségével. Az ajtón belépve találunk egy előszobát, amiből kialakításra került egy konyha. Majd tovább haladva az alsó szinten található a fürdő-wc egyben. A házból nyílik a (földdel fedett) tökéletesen szigetelt boros pince ajtaja. Továbbiakban a felső szinten két szoba kapott helyet pazar kilátással.A házi vízmű rendszerrel tökéletes minőségű ívó víz nyerhető ki a fúrt kútból, ami a telken található.Fűtést a mennyezetre felszerelt elektromos panelek biztosítják, amelyeket egyenként termosztáttal saját igényünkre szabhatunk. A kertben több már termő gyümölcsfa ( dió, sárgabarack, meggy stb..) és kis cserjék megléte biztosítja a természet közelségét számunkra, amíg a kerti sütögetőnél tevékenykedünk.Ez a csendes ám dinamikusan fejlődő falu mindössze 13 km-re fekszik Székesfehérvártól és 12 km megtétele után már a Velencei–tó mellett találhatjuk magunkat.Amennyiben, el tudja képzelni magát ebben a kellemes környezetben, szívesen körbe vezetem.Ne feledje, Vevőinknek minden szolgáltatásunk díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY