Eladó üdülő és hétvégi ház Fonyód 32 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Fonyód 32 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Fonyód 32 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7724995
Referenciaszám: 162490
Frissítve: 3 napja

Fonyód eladó üdülő és nyaraló 32 m² alapterületű: 27,99 millió Ft

27,99 millió Ft
186 600 Ft/m²
32 m²
Alapterület
150 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 234 Ft
Második évtől
110 861 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162490 hivatkozási számú fonyódi nyaraló. Egyedi ajánlattal, kitűnő elhelyezkedéssel,  a lagjobb ajánlatra, megeggyezéssel kínáljuk:  Fonyódliget, Bélatelep és Alsóbélatelep is Fonyód részét képezi. Utóbbi a város központjától mintegy két kilométerre, a Fonyódi-hegy nyugati lábánál fekszik, a Balaton partján. A villa elhelyezkedése kedvező, átmenő forgalomtól mentes kis utcában, vízpartól mindössze 10 perc sétára. Csendes nyugodt környezetben található épület, a 70-es években épült  az akkor jellemző iker megoldással. Masszív szerkezetű beton alapra, tégla falazattal, hullámpala tető héjazattal. Kifejezetten pihenésre szolgáló kialakítás jellemző amely igény esetén könnyen alakítható. Nyílászárók fa szerkezetű jó állapotú redőnnyel és spalettával védett. Helyiségek: háló hely, nappali, fürdő tusolóval, konyharész, Wc, terasz egyedi árnyékoló megoldással. Közművek: Villany hálózat felújításra került 25 A áramellátással.                  Víz és csatorna hálózattal ellátott, fűtési lehetősége több lehetőséggel megoldható. Kis területe könnyen karbantartható, félig árnyékos a több évtizedes fáinak köszönhetően. Felgyorsult rohanó világunkban  egy letűnt igazi nyaralós korszak feeling, különleges érzés, hatás a feltöltődésre.  Régi idők nagy nyaralásait idéző filling.  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó fonyódi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162490 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY