Eladó üdülő és hétvégi ház Délegyháza, Naturista part 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Délegyháza, Naturista part 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Délegyháza, Naturista part 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7858218
Referenciaszám: M251590
Frissítve: 16 napja

Délegyháza eladó üdülő és nyaraló 50 m² alapterületű: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
230 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 376 Ft
Második évtől
45 548 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Élvezze egész évben a délegyházi tavak közelségét egy 23 hektáros területen a saját 50 nm-es házában, 100 nm-es kizárólagos használatú kerttel, portaszolgálattal, gépkocsi beállási lehetőséggel.45 Az ingatlan a Délegyházi Naturista Egyesület területén helyezkedik el, az EGYESÜLET TAGJAKÉNT lehetősége van a teljes szolgáltatását igénybe venni, aminek éves díja kb 450.000 Ft, így tagként örök bérleti jogot kap a terület használatára. (Tagfelvételikérelmet kell benyújtani az egyesülethez) (Használati jog) A víz kristály tiszta, fürdésre, vízibiciklizésre, kajakozásra, horgászatra is kiválóan alkalmas! Az ingatlan: 50nm-es könnyűszerkezetes rendszerrel, 5cm Dryvit szigeteléssel, nemes vakolattal 2006-ban épült 2 szobás jó állapotú ÉK fekvésű ház. Előnye, hogy nyáron kimondottan kellemes hűvös. Lakóterülete : 2 szoba, étkezős konyha, nappali, fürdő, emeleti nagy szoba. Meleg víz ellátásáról egy 10 és egy 20 literes villanybojler gondoskodik. Fűtése elektromos úton megoldható, villany radiátorral illetve akár hűtő-fűtő klímával is. Szennyvíz elvezetése 1m3 es szennyvíz tároló biztosítja. 10,5 nm-es tároló részében saját angol WC található. A házat hatalmas terasz öleli körbe, ami elől 13nm, oldal terasza 23nm, melyek kényelmes helyet biztosítanak összejövetelekhez, étkezésekhez. (Tulajdonjog) Naturista partszakaszon lévőkre a NATURISTA ETIKETT betartása vonatkozik. (RUHÁTLAN) Az ingatlan KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZÉRT vásárolható meg. Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2006
Terasz:
10,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY