Eladó üdülő és hétvégi ház Budakalász 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Budakalász 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Budakalász 35 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7765185
Referenciaszám: 229001
Frissítve: 16 napja

Budakalász eladó üdülő és nyaraló 35 m² alapterületű: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
740 000 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1414 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 168 Ft
Második évtől
102 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kihagyhatatlan lehetőség Budakalászon! Budakalászon, a Kominka közről nyíló szolgalmi útról megközelíthető 1414nm-es telek vált ELADÓVÁ! A beépíthetősége 3%-os így 50nm-es alapterülettel rendelkező családi házat engedélyez. A telek panorámás kilátással rendelkezik a környező dombokra. Osztatlan közös ingatlan mely ügyvédi megosztási szerződéssel szét lett választva. Mk-1-es besorolással rendelkezik viszont művelés alól ki lett véve így könnyedén megvásárolható! A telek mindössze pár utcára található természetvédelmi területtől, nyugalmat és kikapcsolódást biztosítva. A telken jelenleg egy 35nm-es könnyűszerkezetes nyaraló, 16nm-es fedett bográcsozó, 8nm-es pince és 8nm-es tároló található. Az épület fel lett tüntetve így elbontása és újjáépítése könnyedén megoldható. A telek mk-1 besorolással rendelkezik amely: -A telken elhelyezhető épületek összes beépített alapterülete nem haladhatja meg általános esetben a beépítési mérték 3 %-át, és a 45 m2-t, -A gazdasági épületet a telek oldalhatárától mért 1,0 méterre, vagy attól legalább 3,0 m-es távolságban lehet telepíteni, amennyiben az nem tartalmaz lakórendeltetést. Az ingatlanról: -1414nm-es méret -a közművek közül a víz, villany és a csatorna az utcában található -A telken jelenleg egy 35nm-es könnyűszerkezetes nyaraló, 16nm-es fedett bográcsozó, 8nm-es pince és 8nm-es tároló található. -mk-1-es besorolás viszont művelés alól ki lett vonva -osztatlan közös tulajdon de ügyvédi megosztási szerződéssel szét lett választva -panorámás kilátás a közeli dombokra A környező utcák, szomszédos házak rendben tartottak, szimpatikus és barátságos szomszédokkal. Legyen az lakhatás vagy csak befektetési lehetőség, bármit keres, itt megtalálhatja számításait. Jöjjön el, nézze meg és lássa meg a benne rejlő potenciált! Csendes, madárcsicsergős környék rendkívül barátságos szomszédokkal. Közlekedése: -buszjárat 15 perc -HÉV megálló 20 perc alatt érhető el gyalog -Budapest 10 perc alatt érhető el. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -Adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -Ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -Energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY