Eladó üdülő és hétvégi ház Ballószög 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ballószög 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ballószög 60 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7850237
Referenciaszám: M250858-4463091
Frissítve: 4 napja

Ballószög eladó üdülő és nyaraló 60 m² alapterületű: 79,99 millió Ft

79,99 millió Ft
1 333 167 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 151 Ft
Második évtől
316 818 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun megye, Kecskemét mellett eladó lakások egy Idősek Otthona Lakóparkban! 1. emeleti lakás, alapterülete 60,4 m2, melyből 14,7 m2 erkély. Nappali, hálófülke, konyha, előszoba és fürdőszoba wc-vel található benne és nagy terasz tartozik hozzá. A most épülő lakások már csak 40 %-a érhető el, így érdemes minél előbb választani! Befektetők részére is ajánljuk, hiszen bérbe adható és örökölhető a saját tulajdonú ingatlan, ahol szinte teljes körű ellátás kérhető egy Wellness és Termálfürdő szomszédságában. Magyarországon egyedülállóan magas színvonalat és kényelmet biztosít lakói számára egészségügyi ellátásban és különböző szolgáltatásokban igény szerint. Lakóit 35 hektáros területen gyönyörű környezet, kisebb tavak, csónakázó tó, vízesés, biztonság és nyugalom veszi körül, ahol magas életszínvonalon élhetnek. A tulajdonos magánkórház megépítését is tervezi, Aki már több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal működteti a jelenlegi idősek otthona intézményt is. Lehetőség lesz teniszpálya, étterem, pizzéria, cukrászda használatára egy hatalmas terasszal és szépségápolási szolgáltatásokra is pl.: fodrászat, pedikűr, manikűr stb. Mindez egy helyen egy csodálatos komplexumban , melyet személyesen is megtekinthet. Befektetőktől az elkészült lakásokat a tulajdonos 3 éves időtartamra visszabérli és minden ezzel járó kötelezettséget átvállal. NE MARADJON LE RÓLA! Megtekintésért kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Szirtes Anna OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 221 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Szirtes Anna OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 70 221 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY