Eladó lakás Siófok 124 nm
Eladó lakás Siófok 124 nm
Eladó lakás Siófok 124 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7976161
Referenciaszám: LK021988
Frissítve: 21 napja

Siófok eladó téglalakás 4 szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
1 366 999 Ft/m²
124 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 383 Ft
Második évtől
673 323 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófoki Gyöngyszemek a Balaton PartjánEbben a Siófokon található ingatlanban három elképesztően szép lakás várja azokat, akik egy igazán különleges otthont keresnek. A parttól mindössze légvonalban 30 méterre fekszenek, így csodálatos kilátásban lehet részük a Balatonra.Az ingatlan elhelyezkedése egyszerűen tökéletes. A vízpart mindössze egy karnyújtásnyira található, így a fürdőzés és a vízi szórakozás mindig könnyen elérhető. Emellett a Petőfi sétány is csak 15 perc sétára van, ahol éttermek, kávézók és szórakozási lehetőségek széles választéka várja.Minden lakás modern és kényelmes berendezéssel rendelkezik, és a Balaton csodálatos panorámáját kínálja minden ablakból. Az itt élők kiválóan élvezhetik a tó nyújtotta lehetőségeket, miközben minden, amire szükségük van, könnyen elérhető a környéken. Siófok szívében található ez a gyönyörű ingatlan, amely tökéletes választás lehet egy kényelmes és felejthetetlen balatoni élményhez.Az ingatlantól a szabadstrand néhány lépés távolságban van. Elosztás: Földszinten  található 80 m2 Terasz medencével együtt. Nyugodt pihentető időtöltéshez:)Elosztás:  Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el.52,44 m2 Terasszal!!!– nappali– konyha– étkező– gardrób/tároló– kamra– 3 db hálószoba– télikert.- fürdőszoba– külön wcAz ingatlan az Aranypart frekventált, mégis nyugodt részén található.A közelben éttermek, büfék, sportolási lehetőség.További kérdésekkel, illetve megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását!Amennyiben hitelre lenne szüksége, kollégám díjmentesen segít Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Erkély:
33 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY