Eladó lakás Dorog 52 nm
Eladó lakás Dorog 52 nm
Eladó lakás Dorog 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7946410
Frissítve: 3 hónapja

Dorog eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 44,2 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
45,12 millió Ft
867 629 Ft/m²
115 405 EUR
2 219 EUR/m²
52 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet
Alkalmi vétel! 44,2M Kiváló ár érték arány!!!! Budapesttől 45 percre vonattal, autóval 40 km. Dorog központjában zárt lakóparki fsz-i akadálymentes lakás 52 m2+13 m2 terasz eladó Újszerű, földszinti, elektromos kapus lakóparki lakás eladó Dorog központjában, zárt, kamerával őrzött, kertkapcsolatos, nagy teraszos, napsütéses, patak parti akadálymentes otthon. Alacsony rezsi, egyedi gáz cirkós kazán! (Télen a fűtés 11 ezer Ft körül van, nyáron a gáz minimális 1500 ft a gáz főzőlap miatt.) Városközponti földszinti akadálymentes D-i és NY-i fekvésű napsütéses lakás. Északról a lépcsőház védi a lakást a hideg széltől, K-en a tárolóval szomszédos. Zárt lakóparkban a patak mellett, osztatlan közös területtel (tulajdonrész m2 arányosan), ahol a parkolás megoldott. A fő helyiség 32 m2, ebből lett leválasztva egy ablakos félszoba (kb. 5-6 m2). A fürdőszoba tágas, jól szellőztethető, nagy ablakkal, világos, DK-D felé. Az előszoba is nagy kb. 10 m2, gipszkarton gardrób van benne, és kamra, gáz cirkó kazán. A terasz "óriási", 13 m2, fedett, ki lett vezetve egy konnektor is az elektromos grillnek. A korlát nyitható, így bármikor ki lehet menni a kertbe. A babakocsi is könnyen betolható a teraszra. Fiatal párnak, vagy éppen időseknek akik nem szeretnek lépcsőzni, de fontos számukra, hogy az orvos, bolt, vonat és buszmegálló közelében lakjanak bátran ajánlom a kis rezsi miatt is. Szemben a Művelődési ház és a szomszédos két téren lévő nagy rendezvények adnak szórakozási lehetőséget. Játszótér, kutyafuttató, és gördeszkás, bringás pálya, uszoda, futó kör, tó, strand pár percre könnyen elérhető. Háziorvos, lottózó, dohánybolt a szomszédban, SPAR Lidl Pepco 5-8 perc gyalog. Ha éppen nem használják a lakást, a közművek egyedileg lekapcsolhatóak. Befektetésnek is kiváló, kiadható kb. 120-150 eFt/hóért. Közös ktg. 10.000 ft/hó. (fűnyírás, szelektív kukák, közös villany, víz, kamera rendszer, elektromos kapu, takarítás, biztosítás, közös képviselet díja) Vasútállomás, központi buszállomás 3 perc, körjárat 1 perc gyalog. Budapestre (Aquincum, Újpest, Nyugati Pályaudvar) könnyű és kényelmes a bejárás. Légkondicionált emeletes vonatok járnak félóránként. Buszok az Árpád- hídhoz érkeznek. Költözés kb. 6 hónap múlva várható. (Energetikai besorolást nem tudom. Falak szigeteltek, a fűtési költség nagyon alacsony.) Ingatlanosok ne keressenek! Magánszemélytől eladó! CSAK telefonon érdeklődjenek! 17 óra után legyenek kedvesek hívni ez a számot vagy hétvégén: 30/7460620 Köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
35 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
gardrób
terasz
kábeltévé
internet
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 746 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 746 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY