Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Barcsay utca 95 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Barcsay utca 95 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Barcsay utca 95 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7974951
Referenciaszám: 17-5246
Frissítve: 14 napja

Budapest XVIII. kerület eladó sorház 2+2 fél szobás: 82,9 millió Ft

82,9 millió Ft
872 632 Ft/m²
95 m²
Alapterület
100 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 597 Ft
Második évtől
328 344 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ÁLMAI otthonát! KERTKAPCSOLATOS lakás várja! NÉGYSZOBÁS, amerikai konyha. Gyermekbarát környék – érdekli? KÉT GARÁZS, előkert, TERASZ és ERKÉLY. Kedves Érdeklődő! Engedje meg, hogy bemutassam ezt a kivételes lehetőséget Budapest 18. kerületének szívében, ahol egy csodálatos, kétszintes, kertkapcsolatos lakás került eladósorba. Tökéletes választás több gyermekes családok számára, akik a városi élet mellett nem szeretnének lemondani a zöldövezeti nyugalomról és a kényelemről. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival büszkélkedik, amely a közös családi élmények színtere lehet. Négy tágas szoba biztosítja, hogy minden családtag megtalálja a saját kis szigetét, ahol pihenhet vagy éppen tanulhat. A cirkófűtéses és klímatizált lakás minden évszakban kellemes hőmérsékletet garantál. Az előkert és a két garázs megoldást nyújt a parkolásra és a szabadidős tevékenységekre egyaránt, míg a terasz és az erkély kiváló helyszín a kikapcsolódáshoz és a családi, baráti összejövetelekhez. A frekventált helyszínnek köszönhetően minden szükséges létesítmény, mint az iskola, óvoda, játszótér, valamint sportolási és szórakozási lehetőségek, csupán néhány perc sétára találhatóak. A kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően Budapest bármely pontja könnyedén és gyorsan elérhető. Miért várná tovább? Éljen a lehetőséggel, hogy a tökéletes otthont hozza létre családjának ebben a csodálatos lakásban. Várjuk jelentkezését, hogy személyesen is megmutathassuk Önnek ezt az egyedi ingatlant, amely minden igényt kielégít. Kérem, lépjen velünk kapcsolatba a részletekért és egy személyes megtekintésért. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, tegye meg az első lépést álmai otthona felé már ma!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
amerikai konyha
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mayer József Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 702 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mayer József Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 702 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY