Eladó telek Budapest II. kerület, Jánosbogár utca 1666 nm
Eladó telek Budapest II. kerület, Jánosbogár utca 1666 nm
Eladó telek Budapest II. kerület, Jánosbogár utca 1666 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7461790
Referenciaszám: TK041486
Feltöltve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó külterületi telek 1666 m² telekterületű: 60 millió Ft

60 millió Ft
36 014 Ft/m²
1666 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 670 Ft
Második évtől
239 446 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ÖRÖK PANORÁMÁS 1666 nm-es üdülőövezeti telek!Elhelyezkedését tekintve a méltán kedvelt Csúcs-hegy tájvédelmi részével határos a terület. A telek D-NY-i tájolású és enyhén lejtős a fekvése. A telken található egy 40 nm-es beton alappal rendelkező épület, ami egy nagyobb korszerűsítés után tökéletes kikapcsolódási pont lehet a hétvégékre vagy akár annak is aki szeretne hosszabb távon kiszakadni Budapest nyüzsgéséből. A terület MK-2 besorolású így ideális akár kisebb veteményes kialakításra vagy már a területen is található gyümölcsfák hasznosítására esetleg továbbiak telepítésére.A legújabb földtörvénynek köszönhetően a mezőgazdasági területek immár az eddigi 3 % beépíthetőség helyet 30 %-os beépíthetőségre emeleték, ami már lehetővé teszi a lakócélú épületek létesítését. Ez az újítás lehetővé teszi a friss vagy már meglévő gazdák számára, hogy a területeket tovább fejlesszék vagy akár amerikai stílusú ranch-ok vagy akár régi tanyavilágot létesítsenek.Az ingatlan vételárába akár Budapesti csere ingatlan is beszámítható.Kérdés megtekintés esetén hívjon akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY