Eladó telek Ajka, Téglagyári utca 984 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7711205
Referenciaszám: 297798
Frissítve: 14 napja

Ajka eladó külterületi telek 984 m² telekterületű: 11,32 millió Ft

11,32 millió Ft
11 500 Ft/m²
984 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 320 Ft
Második évtől
45 160 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ , 984 m2, KÜLTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK AJKÁN, A TÉGLAGYÁRI UTCÁBAN!! SZERETNE, AJKA BELVÁROSÁHOZ KÖZEL, DE MÉGIS CSENDES, ZÖLD ÖVEZETBEN TELKET VÁSÁROLNI? EZ AZ ÖN, KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉGE! ELADÁSRA KÍNÁLOK, 984 m2 külterületi , KERTVÁROSIAS, LAKÓÖVEZETI BESOROLÁSÚ, ÉPÍTÉSI TERÜLETET!! HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT szerint: LKE 19-es ÉPÍTÉSI ÖVEZETBE tartozik - Beépítési módja OLDALHATÁROS. - Beépítettsége 30%. - Legnagyobb építmény magasság 4,5 m. Az előkert mérete nincs meghatározva, az utcában kialakult vonalat kell követni. A hátsókertnél viszont KÖTELEZŐ ZÖLDTERÜLET van kijelölve a rendezési terven, 15 m-re a TORNA PATAK SZÉLÉTŐL. IDE ÉPÍTENI NEM LEHET. A VÍZ, CSATORNA kiépítése, 2023. tavaszán elkészül, a VILLANY tervezet, 2023. év, vége. AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) Kérem, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: 297798 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT ORSZÁGSZERTE!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélessy Georgina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 300 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélessy Georgina Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 300 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY