Eladó ház Gyömrő 84 nm
Eladó ház Gyömrő 84 nm
Eladó ház Gyömrő 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973954
Referenciaszám: HZ059310
Frissítve: 17 napja

Gyömrő eladó ikerház 3 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
833 214 Ft/m²
84 m²
Alapterület
260 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 129 Ft
Második évtől
277 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörű ikerház eladó Gyömrőn amerikai konyhás nappalival és galériával!Szeretné új otthonát egy bájos ikerházban megtalálni? Akkor ne keressen tovább, mert ebben a 84 négyzetméteres, 2 szobás, amerikai konyhás nappalis, galériás ingatlanban minden megtalálható, amire vágyik!Főbb Jellemzők:Amerikai Konyhás Nappali: A modern és tágas nappali könnyedén kapcsolódik az étkezőhöz és a konyhához, ideális hely a családi és baráti összejövetelekhez.Két szoba: Két kényelmes hálószoba biztosítja az ön és családja pihentető alvását.Galéria: Egy galériás rész, mely kiválóan alkalmas iroda, dolgozószoba vagy akár hobbiszoba kialakítására.Gyönyörű Kert: Az ikerházhoz kapcsolódik egy 20 nm-es terasz, ahol helyt kapott egy infraszauna is (mely a vételár részét képezi), valamint egy 250 négyzetméteres kert is tartozik, ahol élvezheti a természet közelségét, a kertészkedés örömeit, vagy akár baráti összejöveteleket is tarthat.Kényelem és Magánélet:Az ikerház közösös fala dupla hangszigeteléssel ellátott, így biztosítva a nyugodt és csendes környezetet.Az ingatlan dupla elektromos kapun közelíthető meg, valamint az udvaron térkövezett autóbeállási lehetőség is tartozik.Ez az ikerház tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék megtalálni az ideális otthont, ahol a modern kényelem biztosítja a kényelmet és a nyugalmat.Ne habozzon, keressen minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a varázslatos ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vig Viktória Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vig Viktória Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY