Eladó ház Cegléd 68 nm
Eladó ház Cegléd 68 nm
Eladó ház Cegléd 68 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7971234
Referenciaszám: 43052
Frissítve: 8 napja

Cegléd eladó ikerház 4 szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
683 824 Ft/m²
68 m²
Alapterület
246 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 134 955 Ft
Második évtől
184 174 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű ikerház fél saját udvarrésszel eladó!A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174601693-es számú, új építésű ikerház egyik felét Cegléden. A kétlakásos ingatlanban az általam eladásra kínált ingatlan a II. lakás. Kimagasló műszaki tartalom, megbízható kivitelező. A CASANETWORK CEGLÉD által kínált IKERHÁZ FÉL további jellemzői: - - 67,7 m2 lakótér (földszintes), saját udarrész 246 nm, - - Elosztása: 3 különálló hálószoba, konyha - étkező - nappali, Fürdő - Wc külön, - - 30-as tégla építésű falak, 15 cm hungarocell hőszigetelés (beton sávalap), válaszfalak 10 cm-es tégla falak, - - fa gerendás födém (fenyő), a padlás tárolásra is alkalmas - - Tetőszerkezete fából készült, hagyományos ács és  csavaros kötésekkel, fogópárokkal - - Belmagasság 2,7 méter - - Fűtése kondenzációs gázkazán padlófűtéssel az egész ingatlanban,  - - Hálószobákban laminált padló burkolat, a többi közös helyiségben járólappal burkolt - - 1 db hűtő/fűtő klíma a nappaliban - - Hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárók, MDF dekorfóliázott beltéri ajtók - - Parkolni a saját udvarrészen lehet 2 autó részére,  a beálló és a járda viacolorral térkövezve,  - - A két ingatlan külön bejárattal rendelkezik, teljesen leválasztva a másiktól, mind az udvar mind a beállók. - - A tervek alapján a lakások CSOK+ hitelre alkalmasak lesznek (bővebb tájékoztatás személyesen) - - Az alaprajzok megtekintése illetve plusz információk kizárólag egyeztetett időpontban a CasaNetwork ceglédi irodájában lehetséges! Amennyiben a 174601693 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált TÉGLALAKÁS,  vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/ Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY