Eladó ház Budapest III. kerület 47 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 47 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 47 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8026056
Referenciaszám: 676602532
Frissítve: 18 napja

Budapest III. kerület eladó ikerház 1+2 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
848 936 Ft/m²
47 m²
Alapterület
150 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Akik Budapesten szeretnének élni, mégis jó levegőn, csendes, nyugodt, biztonságos kertvárosi környezetben, azoknak ajánlom ezt a környéket. Békásmegyer-Ófalu a fővárosban talán az egyetlen többé-kevésbé épen megmaradt falu. Egész évben tiszta, Pilisből érkező friss levegővel, erdő, séta útvonalak, túraösvények a közelben. A környék infrastruktúrája: iskolák, óvodák, bölcsődék, játszótér, élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos, posta séta távolságra. Auchan, OBI, Fressnapf, Metro, Lidl, Aldi autóval 5 percen belül. Az M0-ás 5 perc, a belváros 30 perc. Busz végállomás kb. 300 méterre, amivel a HÉV megálló 8 perc, éjszakai járat. Két házat kínálunk eladásra – egy hrsz. alatt, hivatalos telekmegosztással. A két ház egyben is és külön-külön is megvásárolható – két generációnak is tökéletes, egybe is nyitható. A saroktelek gépjármű forgalomtól mentes zsákutcában található. A házak tovább nem bővíthetőek! Ez a kisebb ház – nettó 47 nm - 3 éve újíttattuk fel, csak a főfalak maradtak meg /tégla/, - minden új benne -, egyedi megoldásokkal, nappali + 2 hálószobás kis házzá. Ide a gázt nem vezettettük be, egyedi és gyönyörű cserépkályha és elektromos fűtés adja a meleget, illetve Ariston villanybojler a melegvizet. Homlokzati szigetelést, illetve a tető dupla szigetelést kapott a rezsicsökkentés érdekében. Előszoba tetején kis teraszt alakíttattunk ki: két fő részére kényelmes, remek kilátást biztosít a városra. A kertbe 1 autóval lehet beállni. Itt van pár befejezetlen tétel /villanykapcsolók, fürdőszobai kézmosó/, ami az új tulajdonosra vár. Az egyedi cserépkályha nincs benne az árban, az további 2M Ft. Kis ház irányára: 39.9 M + 2 M az egyedi cserépkályha A nagyobbik épületet az előző tulajdonos 2003-ban építette újjá az alapoktól. Ezt a házat a nagy terek jellemzik így 3 szobából áll két szinten, dupla komfortos, cirkó fűtéssel. Ennek az irányára: 69,9MFt   Érdeklődni: +36203166651 vagy +36209115131  Ingatlanosok segítségét NEM kérem!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
E
villany
víz
csatorna
kocsibeálló
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krisztián Otthon Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 20 316 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krisztián Otthon Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 20 316 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY