Eladó üdülő és hétvégi ház Vác 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Vác 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Vác 50 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7925671
Feltöltve: 4 hónapja

Vác eladó hétvégi ház 50 m² alapterületű: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
598 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
298 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Vácon a Buki tónál egy 50m2-es, könnyűszerkezetes, hétvégi ház! A ház kiválóan alkalmas azoknak, akik szeretik a természetet, de mégis a város közelségében szeretnének maradni! A házba lépve található a 25m2-es nappali, vele egy légtérben lett kialakítva a konyharész. A nappaliból nyílik a két hálószoba és a fürdőszoba, ahol a WC is található. A ház palával lett lefedve, a nyílászárók fából vannak, az ablakok anyagból készült rolókkal lettek ellátva. A szobákban a talaj laminált padlóval, a fürdőszobában járólappal lett leburkolva. A házban van víz, villany, a szennyvíz emésztőbe távozik, de már folyamatban van a csatornára való csatlakozás. A fűtés kandallóval, a meleg víz ellátás átfolyós vízmelegítővel lett megoldva. Gáz nincs az utcában. A házhoz tartozik egy 298m2-es telek, a kertben található fa tároló és tyúkól. A kertből és a nappali ablakából csodás kilátás nyílik a szemben található Pilis hegységre. Karnyújtásnyira található a Buki horgásztó és a Duna folyó. Buszmegálló gyalogosan 15 perc alatt közelíthető meg, gépjárművel a váci vasútállomás 10 perc alatt elérhető. Vácon minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, ha felkeltettem az érdeklődését várom megtisztelő hívását! Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre ingatlan vásárlásban/eladásban: - Ingatlanközvetítés - Értékbecslés - Hirdetés: profi ingatlanfotóssal, drón-felvétellel, alaprajzzal - Szerződéskötés szervezése - Földhivatali ügyintézés - Ügyvéd biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése Hitelügyintézés: Független hiteltanácsadó díjmentesen segít kiválasztani a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Edina RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Edina RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY