Eladó üdülő és hétvégi ház Paks 20 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Paks 20 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Paks 20 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7705195
Frissítve: 1 hónapja

Paks eladó hétvégi ház 20 m² alapterületű: 9,8 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
9,73 millió Ft
486 267 Ft/m²
24 873 EUR
1 243,65 EUR/m²
20 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma
Két egymás mellett elhelyezkedő zártkert besorolású, művelés alól kivett közel 1500 nm-es telekről van szó, az egyik telken gazdasági épület. Összesen 3000nm. Az épület jó állapotban van két szintes 20 nm alapterülettel. Az épület alatt pince van. Épületen belül víz villany ki van építve. A vízellátásról egy 30 m-es fúrt kút gondoskodik, kiépített házi vízművel ellátva. a ház mögötti telken szőlő volt, de ki lett szedve, Mert kiöregedett így most parlagon áll. Mellette viszont egy hívogató akácos fogadja a megpihenni, nyugalomra vágyókat. Gyümölcsfák elszórtan vannak a telkeken, valamint egy kisebb medence is helyet kapott a ház előtt. Nagyon csendes környék nyugalom és béke szigete, viszont nem messze vannak állandó tanya lakók így mégsem kell az embernek magát Teljesen egyedül éreznie. a telek mind két végéből megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Kandalló
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
saját parkoló
kert
panoráma
medence
kamra
erkély
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gangel Simon
+36 20 214 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gangel Simon
+36 20 214 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY