Eladó üdülő és hétvégi ház Kunszentmárton 36 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Kunszentmárton 36 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7655133
Feltöltve: 1 éve

Kunszentmárton eladó hétvégi ház 36 m² alapterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
694 444 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dobja be a horgot a saját stégéről és élvezze a Körös-holtág páratlan szépségű környezetét ennek a remek nyaralónak új tulajdonosaként! A telek vízpart mellett van a Holt -Kőrös partján a Csengedi- vagy más néven Nagyéri-holtág belső oldalán, kitűnő horgászati, kertészkedési, feltöltődési és pihenési lehetőséget biztosít, nagyon nyugodt csendes környéken, 1080 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan 2 külön álló épületből áll. A fő épület alapterülete 36 m2, az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali, fürdő szoba (villanybojler), két tetőtéri hálószoba, valamint egy 13 m2-es fedett terasz található. A mellék épületben fatároló és szerszám kamra kapott helyet. Teljesen új zsindely tetőt kapott, a fűtésről egy pb. gáz tüzelésű kályha gondoskodik, a villany bevezetésre került. Az ingatlanhoz tartozik még egy kerti sütögető is. A kert folyamatosan karban tartott, melyen gyümölcsfák találhatóak. Az ingatlanon 2 fúrt kút van, az egyik a ház vízellátását biztosítja, a másik a megművelt föld locsolását üzemelteti az automata öntözőrendszeren keresztül. Gépjármű részére fedett parkoló van kialakítva. A nyaraló saját stéggel rendelkezik. Az ingatlan bútorozottan, illetve a föld művelésére és a fű vágására alkalmas szerszámokkal eladó. Kunszentmárton központja kb. 4 km távolságra van. Közelben élelmiszerbolt, cukrászda, éttermek, posta is van. A Tiszakürti Arborétum és a Cserkeszőlői Gyógyfürdő is 10 km-es körzetben találhatók. Ingatlanosok kíméljenek.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
saját parkoló
kert
csendes
amerikai konyha
melléképület
am-micro antennás
bútorozott
alacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 246 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 246 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY