Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonakali 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonakali 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonakali 40 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7852704
Feltöltve: 7 hónapja

Balatonakali eladó hétvégi ház 40 m² alapterületű: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
1 487 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2150 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonakali Öreg Leshegyen tulajdonostól eladó egy 2200nm-es rendkívül csendes, nyugalmas környezetben lévő szőlőskert présház/nyaralóval most akciós áron!!. a ház két szintes, átépítésen/felújításon esett át, a befejezés, interiör kialakítása az új gazdájára vár. a befejezéshez rendelkezésre álló szigetelő és építési anyagok is a ház tartozékai. Az ingatlan aszfalt úthoz közel van, személygépkocsival is jól megközelíthető a 71-es főútról. a ház vízellátása úgy mint a környék többi házában ciszternából történik, mely a föld alatt van kialakítva és házi vízmű szolgáltatja a vizet. a szennyvíz erre a célra kialakított emésztőbe távozik. Az elektromos hálózat teljesen új, 32 A-es megtáplálással rendelkezik. a házból kellemes kilátás nyílik a Balatonra. A házhoz tartozik egy borospince is, melyben 7 db kisebb nagyobb fa hordó valamint borászathoz használatos eszközök találhatók. a 16 sor szőlő mellett gyümölcsfák is megtalálhatók az ingatlanon. Az ingatlan besorolása művelés alól kivont zártkert, vagyis adásvétel kifüggesztés nélkül köthető. Az ingatlan közforgalomtól és zavaró tekintetektől elzárt területen van, kapuval lezárt, telekkönyvezett szolgalmi úton lehet behajtani, teljes a zavartalanság. a jelek szerint kiváló szőlőtermés várható, A fűtés az újonnan épített kéménybe kötött kandallóval, vagy elektromos panelekkel, vagy hűtő/fűtő klímával is megoldható, az elektromos hálózat erre lett tervezve. Képek az ingatlanról fotógalériában található, melyet ha itt nem látható akkor kérésre elküldöm. Bővebb felvilágosítás telefonon vagy emailben kapható. a Megveszlak-ra való hivatkozással április 30-ig 2 mft kedvezmény jár a vételárból.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
K.GY.
+36 70 977 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
K.GY.
+36 70 977 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY