Eladó telek Zalaszentgrót 1605 nm
Eladó telek Zalaszentgrót 1605 nm
Eladó telek Zalaszentgrót 1605 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7069696
Referenciaszám: T031507
Feltöltve: 17 napja

Zalaszentgrót eladó építési telek 1605 m² telekterületű: 5,9 millió Ft

5,9 millió Ft
3 676 Ft/m²
1605 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaszentgrót csendes, jó megközelíthető, zöldövezeti részén kínálok eladásra egy nagyon szépen gondozott saroktelket. Szabályzási tervlap szerint Lf-2 jelű építési övezetben helyezkedik el. Megengedett legnagyobb beépítettség 15%. Homlokzatmagasság: 6,5 m Kialakítható legkisebb zöldterület 40%. Leírás: - 1605 nm a telek nagysága, teljesen körbekerített - minden közmű az utcában megtalálható - csillagpontos internet bekötési lehetőség, a telek sarkán található az oszlop - jelenleg egy fúrt kút biztosítja vízellátást - gyümölcsfa: dió, alma, szilva, cseresznye, két meggyfa, körte biztosítja a gyümölcs ellátást - jelenlegi tulajdonosa konya-kertnek is használja a telek egy részét Felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal. Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas András Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas András Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY