Eladó telek Püspökladány 1101 nm
Eladó telek Püspökladány 1101 nm
Eladó telek Püspökladány 1101 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8009969
Referenciaszám: 676602507
Frissítve: 16 napja

Püspökladány eladó építési telek 1101 m² telekterületű: 6,79 millió Ft

6,79 millió Ft
6 167 Ft/m²
1101 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 19 993 Ft
Második évtől
27 097 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó tulajdonostól Püspökladány város kifejezetten csendes, nyugodt kertvárosi részén fekvő építési telek gyümölcsfákkal. A népszerű nagy horgásztavakhoz, a gyógyfürdőhöz és az óvoda-általános iskolához 10 perc sétára található, az arborétum is a közelben van. Az 5 horgásztó összesen több mint 10 hektáron horgászható. Halállomány: ponty, amur, dévérkeszeg, szürkeharcsa, busa, süllő. A telek azonnal birtokba vehető: •Rendezett környék •Aszfaltozott út •30%-ban beépíthető •Közművesített •Tehermentes, per- és igénymentes •Lejtés nincs rajta, nem kell előkészíteni az építkezéshez •Üres, nincs bontandó épület •A telekhatárokat kitűzték Nagy távolságokkal rendelkezik, minden oldalról fák és bokrok határolják, a kertszomszédok is messze vannak, így zavartalan a nyugalom. Ideális családi vagy hétvégi ház építésére, akár befektetésként is, a közeli Debrecenben hamarosan nyitó BMW-gyár miatt. Várhatóan megnő az igény a jövőben a foglalkoztatók és magánszemélyek részéről is a város iránt, amely már most nagyon jó adottságokkal bír. Állami és egyházi iskolák elérhetőek, gimnázium és szakképző intézmény is, a közelben is van óvoda és általános iskola. A telek közelében vasúti megálló (20 percre) és városi buszmegálló is van (5 percre), utóbbival pár perc a városközpont, ami séta távolságra is elérhető. Irányár: 6,99 millió Ft, amely alkuképes. Hívjon hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Bernadett Otthon Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 70 686 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Bernadett Otthon Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 70 686 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY