Eladó telek Gersekarát 2633 nm
Eladó telek Gersekarát 2633 nm
Eladó telek Gersekarát 2633 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7847468
Referenciaszám: T036731
Frissítve: 19 napja

Gersekarát eladó építési telek 2633 m² telekterületű: 3 millió Ft

3 millió Ft
1 139 Ft/m²
2633 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gersekarát Vas megye déli részén, az úgynevezett Vasi Hegyháton, Vasvártól 9, Zalaegerszegtől 25, Körmendtől 18 km-re fekvő 770 lakosú község. Földrajzi fekvése szerencsés, mivel közel helyezkedik el az osztrák és a szlovén határhoz is. A község környezeti adottságai kiemelkedők: a dimbes-dombos, erdökkel és szőlőhegyekkel borított táj, az erdők vadgazdagsága, a település határában lévő tó és mindezek háborítatlan nyugalma kellemes környezetet kínál nemcsak a horgászat szerelmeseinek, hanem akár a pihenni vágyóknak. A telek 2633 nm, minden közmű közvetlen a telek előtt megtalálható. A CSENGŐ patak a telek végében csordogál a GERSEKARÁT-SÁRVÍZI TÓ pár perc sétával elérhető, gépkocsival 1-2 percnyi autó útra van. A telek jó minőségű aszfaltos úton megközelíthető. Telekkönyvi besorolása: kivett beépítetlen terület./ Belterület/ Beépíthetőség: 30% A villany, víz, gázközmű közvetlenül az utcáról elérhető. Befektetőknek, üzleti-turisztikai célból is tökéletes választás lehet, mivel a környék idegenforgalmi látnivalói kiválóak. Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és tegyen rá ajánlatot! Amennyiben a telek elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY