Eladó telek Érd, Érdliget 84 nm
Eladó telek Érd, Érdliget 84 nm
Eladó telek Érd, Érdliget 84 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7620921
Referenciaszám: 5663
Feltöltve: 16 napja

Érd eladó építési telek 1202 m² telekterületű: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
1 129 762 Ft/m²
1202 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 279 433 Ft
Második évtől
378 724 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! PANORÁMÁS TELEK! Érdliget és Diósdliget határában, Érdliget legszebb részén, a Keserűfű utcában, déli tájolású, széles utcafronttal rendelkező, átmenő forgalomtól mentes, csendes, 1202 nm-es, panorámás építési telek, felújítandó vagy bontandó régi tégla villaépülettel magánszemélytől 94.9 Mft-ért eladó.(5663) A telek LK1/h övezeti besorolású: szabadonálló beépítési mód, 25 %-os beépíthetőség, legkisebb zöldfelület 50 %, 6 méteres építménymagasság, 0.38 szintterületi mutató. Az ingatlan infrastruktúra szempontjából kiváló helyen, szép zöldövezeti részen, igényes családi házak szomszédságában helyezkedik el. Közlekedés, busz, vonat, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda 5-10 perc sétával elérhető. M7,M0,M6 autópálya autóval pár percre. A telken egy 50-es években épült villa-nyaraló épület áll. A régi épület teljes felújítási terve továbbá egy új építésű modern ház kiviteli terve, építési engedélye rendelkezésre áll. Az épületegyüttes egy jól átgondolt, modern a környezetbe illő, lakóház benyomását kelti. A házból kilépve elénk tárul teljes terjedelmével az egész kert a gyönyörű déli panorámájával. Alkalmas összeköltöző családoknak, mivel két lakófunkció kerül kialakításra. Ajánlom mindazoknak akik Diósdon vagy Érdliget igényes részén, egy nyugodt, csendes, ősfás környezetben szeretnének élni. A hirdetésben szereplő adatok, információk... tájékoztató jellegűek! Amennyiben ajánlatom felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urbán Zsóka Átrium-Árkád 2005 Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 249 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urbán Zsóka Átrium-Árkád 2005 Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 249 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY