Eladó telek Balatonmáriafürdő, Árvácska utca 86A 550 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8063761
Feltöltve: 25 napja

Balatonmáriafürdő eladó építési telek 550 m² telekterületű: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
40 909 Ft/m²
550 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 251 Ft
Második évtől
89 792 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MAGÁNSZEMÉLYTŐL Balatonmáriafürdőn, M7-es autópálya lehajtótól könnyen megközelíthető, - a strandtól, vonatmegállótól, közérttől pár perc sétatávolságra, - az aszfaltozott, kialakult környezetű, csendes Árvácska utcában UTCAFRONTOS telek eladó, - egy széles utcafrontú, - önálló HRSZ-ú, - napsütötte, beépítetlen telek - tehát nincs rajta bontandó épület! Ugyanitt, ha valaki dupla ekkora területet szeretne, még most az is megvalósítható. A 2 telek együtt, jelen számítás szerint 1224 nm, szintén saját helyrajzi számmal, 45 M Ft-ért eladó! Egyben szabályos, téglalap alakú, széles utcafrontú telket vehet, aki itt lát benne fantáziát! Még így is igaz, hogy nincs rajta bontandó ház, az 1224 nm-es telken sem! Nemrég alakítottuk ki a telkeket egy 1867 nm-es összefüggő telekből. Melyik telekméret érdekli? Akár mindhárom? Várom hívását 8.00-20.00 óra között, akár hétvégén is! - 30% beépíthető, telkenként, - akár több épület is engedélyezett 1 adott telken, - szabadon álló építési móddal, 5 m-es építménymagassággal. Teher- és permentes az ingatlan! MAGÁNSZEMÉLYTŐL!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Veress Andrea Edit
+36 70 202 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Veress Andrea Edit
+36 70 202 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY