Eladó telek Balatonboglár 453 nm
Eladó telek Balatonboglár 453 nm
Eladó telek Balatonboglár 453 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7793446
Referenciaszám: T036394
Frissítve: 17 napja

Balatonboglár eladó építési telek 453 m² telekterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
55 188 Ft/m²
453 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 613 Ft
Második évtől
99 769 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonboglár vízparthoz közeli tágas utcájában 55%-ban beépíthető, 6 méteres megengedett építmény magassággal rendelkező telek eladó. A mellette lévő ugyanekkora telek is eladó így egyben is megvásárolható. A telek egy az azon kevesek közül, amely ... elhelyezkedése alapján tíz percre található Balatonboglár méltán ismert és gyönyörű Jankovich üdülőtelepétől, melyen szép szabad strand található. Csendes utca mégis mindenhez közel. Közművek az utcában a telek előtt, villany a telken belül található. Övezeti besorolása: LK7 Remek lehetőség, befektetők, nyaralni és lakni vágyók számára. akik egy kitűnő utcában építhetik meg nyaralójukat, házukat, lakásaikat. Bolt, állomás, Balaton gyalogosan pár perc sétával elérhető. Ügyintézés, bevásárlás, oktatási és egészségügyi intézmények, szolgáltatások, zöld övezet mind elérhető, mindez jó közlekedéssel. Várom szíves hívását! PÁR MONDAT BALATONBOGLÁRRÓL : Balatonboglár a Balaton déli partján fekszik, lankás, dombos, szép vidéken. A tó - mint a déli parton mindenütt - sekély, könnyen melegszik, talaja bársonyos, homokos. Szörfözni és vitorlázni, és kirándulni is lehet, pár perces kerékpározással pedig elérhető a település hangulatos kertváros része, Szőlőskislak, ahol megismerhetők a vidék gyümölcsei és Balatonboglár nemes italai. Balatonbogláron 6 strand, 1 uszoda, 1 élményfürdő és 1 wellness központ áll rendelkezésre. A Platán strand a Balaton egyik legnagyobb és legjobban felszerelt szabad strandja, amely évről évre a „Kékzászló” minősítést is megkapja. Szintén a Platán strandon található a Buborék Élményfürdő, ami csúszdájával, élménymedencéjével, vizes játékaival minden korosztálynak izgalmas kikapcsolódást jelent.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Virág Tímea Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Virág Tímea Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY