Eladó ház Zagyvarékas 74 nm
Eladó ház Zagyvarékas 74 nm
Eladó ház Zagyvarékas 74 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7563568
Referenciaszám: HZ072962
Feltöltve: 17 napja

Zagyvarékas eladó családi ház 3 szobás: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
60 811 Ft/m²
74 m²
Alapterület
1475 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnok vonzáskörzetében, Zagyvarékason található ez a vályog építésű, vakolatlan családi ház. A ház főbb részei, mint a falak és a tető jó állapotban vannak, nincs beázás és alulról sem vizesedik az épület a tégla/beton alapnak köszönhetően. Belülről a házra ráfér a csinosítás, vannak repedések, amiket meg kell vizsgálni. A vegyes tüzelésű kályha megbízhatóan működik, azzal fűtik be az egész házat a jelenlegi tulajdonosok. A kertben van egy 6 nm-es, rossz állapotú fészer is, ahol kerti szerszámokat lehet tárolni. A nagy méretű, közel 1500 nm-es portára még érdemes melléképületet építeni, így állattartásra és növénytermesztésre alkalmassá tehető az ingatlan. Zagyvarékas Szolnoktól 15 km-re található az M4-es autóút mentén. Jó infrastruktúrával rendelkezik és kedvezőek az ingatlanárak is. Az itt lakók nagy többsége Szolnokra jár dolgozni, ahova autóval vagy busszal lehet bejutni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gémesné Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 279 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gémesné Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 279 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY