Eladó ház Vác 148 nm
Eladó ház Vác 148 nm
Eladó ház Vác 148 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7269074
Referenciaszám: U0042534
Feltöltve: 16 napja

Vác eladó családi ház 4 szobás: 115,1 millió Ft

115,1 millió Ft
777 703 Ft/m²
148 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 334 050 Ft
Második évtől
455 880 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A telken két épület található, egy önálló és egy ikerház. Ez a lakás a legnagyobb méretű, önálló. Mindegyik lakás önálló bejárattal, és kerthasználattal rendelkezik. Ingatlanonként 1-1 udvari beálló biztosított. Csendes kertvárosi övezetben, belvároshoz közel fekszik, buszjárattal is megközelíthető. Földszinti helyiségek: Nappali Konyha Szoba Fürdő WC Lépcsőtér Előszoba Emeleti helyiségek: 3 szoba Fürdő WC Lépcsőtér Gépészeti helyiség Terasz Műszaki tartalom: - a homlokzat hőszigetelt, divatos szürkével tört fehér színű. A födémlemezeken 2cm-es lépéshangszigetelő van elhelyezve. - a hidegpadló ragasztott kerámia lapburkolat, egyéb helyiségekben laminált parketta. A teraszok kültéri csúszásgátló és fagyálló kerámia burkolatot kapnak. -a vizes helyiségek mennyezetig csempézettek -falazat: teherhordó falak 30cm és 25cm, válaszfalak 10 cm vastagságú Porotherm. -lapostetőn a megújuló energia kialakítása előkészítve. -egyedi hőszivattyú hűtés-fűtés, hőleadó padló-és falfűtés, kiegészítő alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, forró víz tároló puffer. -nyílászárók fokozottan hőszigetelt 3 rétegű üvegezés. -utcai kapu távvezérlővel használható. -gépkocsi beálló, és a járdák beton térkővel kialakítottak. Kedves Érdeklődő! Ha megtekintené a lakást, vagy kérdése van, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Terasz:
21,6 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohus László Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohus László Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY