Eladó ház Tótkomlós 90 nm
Eladó ház Tótkomlós 90 nm
Eladó ház Tótkomlós 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7963835
Referenciaszám: 721051
Frissítve: 16 napja

Tótkomlós eladó családi ház 4 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
116 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
894 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 474 Ft
Második évtől
41 588 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vidéki fürdővárosban felújítás alatt álló ház eladó Tótkomlóson, egy csendes kis utcában, nyugodt környéken található a vegyes falazatú 90 m2-es ingatlan. A kis város 8 km-re helyezkedik el Mezőhegyestől, ami híres Ménes Birtokáról. De másik két nagyobb város, Orosháza és Makó is csak 20-30 km, ahol számos munkalehetőség van. Tótkomlós pedig gyógyvizéről ismert, egy kedvelt strand várja az idelátogatókat és az itt lakókat. A ház átalakítását, korszerűsítését elkezdték, jelenleg is felújítás alatt van. 3 szobát, egy amerikai konyhás nappalit, fürdőszobát és egy mosókonyhát hoztak létre a lakótérben. A hátsó udvar felé egy kertkapcsolatot alakítottak ki egy kijárattal, ahova egy teraszt lehet építeni. A felújítás során kicserélték a teljes vízvezeték rendszert, a villamos hálózatot és a nyílászárókat. Aljzata betonozott, a konyhában és a fürdőszobában megtörtént a burkolás és a csempézés, A fürdőszobája elkészült, ott már csak a festés hiányzik. A fűtése egy kandallóval megoldott. A gáz az udvarba be van vezetve. A ház kívülről 40 cm oldalsó lábazati szigetelést kapott az udvar felől. A 894 m2-es telken egy bontás alatt álló melléképület és fúrt kút is van. Az ingatlan megfelelő gyermekes családok számára is de fiatal pároknak is kiváló egy közös életkezdéshez. Még van mit csinálni, de így legalább az új tulajdonosa befejezheti a saját ízlése szerint.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY