Eladó ház Romhány 46 nm
Eladó ház Romhány 46 nm
Eladó ház Romhány 46 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7600242
Frissítve: 5 hónapja

Romhány eladó családi ház 2 szobás: 5 millió Ft

5 millió Ft
108 696 Ft/m²
46 m²
Alapterület
380 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Romhányban került eladó sorba egy 46m2-es, két szobás parasztház! A ház vegyes falazatú, állapotát a képek tükrözik. Kialakításra került benne két szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba. Fűtése kályhákkal megoldott. Közművek közül csak villany került bekötésre, de az utcában minden elérhető. Az udvarban található egy tároló és egy kút, melyről a locsolás megoldható. A ház egy keskeny és szabálytalan alakú, 380m2-es telken helyezkedik el. Romhány Rétságtól 10km, Budapesttől 60km távolságra található. A faluban minden megtalálható ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja: óvoda, iskola, boltok, takarék, gyógyszertár, zöldséges, szépségszalon, szolárium, dohánybolt, orvosi rendelő stb.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
komfort nélküli
kocsibeálló
kert
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY