Eladó ház Pilis, Csendes 200 nm
Eladó ház Pilis, Csendes 200 nm
Eladó ház Pilis, Csendes 200 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7809779
Referenciaszám: M249101
Frissítve: 17 napja

Pilis eladó családi ház 3+1 fél szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
169 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
780 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében, Pilisen eladó egy központhoz közeli, csendes mellék utcában, egy jó adottságokkal rendelkező, 200 m2-es, tégla szerkezetű, összközműves, CSALÁDI HÁZ. Az épület első szegmensében korábban vendéglátóhely üzemelt az alsó-és felső szinten is. Igény esetén tovább lehet üzemeltetni, saját célra vagy kiadásra, de természetesen egy külön lakrésznek is használható. Az emelet nem lett teljesen beépítve, a lehetőség adott hozzá. Az egész ház nagyon jó kialakítású tágas helyiségekkel, dupla bejáratú, ezért csak a kreativitás szabhat határt, hogy a következő tulajdonos hogyan alakítja át saját ízlésének megfelelően ha egyáltalán szükséges. A fűtésről gáz cirkó gondoskodik, ezen kívül kandallóval is meghittebbé lehet tenni a téli napokat. Közelben található különböző kisboltok, iskola, óvoda, vonat, busz, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő. A nagy kert elhelyezkedésének és a nyugalmas utcának köszönhetően igazán családias, csendes otthonteremtésre kitűnő választás lehet! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt kínálunk, akár 7,44 %-os kamattal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Textor Nikoletta Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 270 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Textor Nikoletta Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 270 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY