Eladó ház Oroszlány 71 nm
Eladó ház Oroszlány 71 nm
Eladó ház Oroszlány 71 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7953660
Referenciaszám: 166847
Frissítve: 16 napja

Oroszlány eladó családi ház 3 szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
135 715 Ft/m²
71 m²
Alapterület
140 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 143 Ft
Második évtől
75 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166847 hivatkozási számú oroszlányi családi ház. Csendes helyre vágyik, kis családi fészekre alacsony áron? Akkor ez a megfelelő ingatlan az Ön számára. Az ingatlan felújítandó, de rengeteg benne a fantázia. Csendes, tiszta utcában helyezkedik el. A tető felújításra szorul, a belső terek festést igényelnek. A nyílászárók részben fa, részben műanyagra lett cserélve. Az ingatlanban 3 szoba található, ebből 2 egybe nyíló, de akár egy nagyobb szobává is alakítható. A ház első fele vályog, a hátsó része később lett hozzá építve, ez már téglából készült. A fűtést fa tüzelésű kazán biztosítja.  A konyha és az étkező egy térben található, fürdő és wc szintén egy térben helyezkedik el. az előszoba napfényes és tágas. 2 felnőtt és 2 gyermek részére ideális, varázslatos otthon válhat belőle kis ráfordítással.  Közelben minden megtalálható, óvoda, iskola, buszmegálló, kis és nagy bevásárlási lehetőségek, posta, bank egyaránt. Tatabánya, Környe, Vértessomló, autóval, busszal, vonattal, de akár biciklivel is könnyen megközelíthető. Rengeteg munka lehetőség is akad a környéken, akár céges buszokkal is.   Horváthné Nagy Erzsébet 0630/204-5722   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó oroszlányi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166847 Az Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Nagy Erzsébet Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 204 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Nagy Erzsébet Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 204 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY