Eladó ház Mátraderecske 100 nm
Eladó ház Mátraderecske 100 nm
Eladó ház Mátraderecske 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7847711
Referenciaszám: M250879-4460324
Frissítve: 1 napja

Mátraderecske eladó családi ház 3 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
189 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
845 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 853 Ft
Második évtől
74 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi Ház Mátraderecskén - Varázslatos Kilátással! Heves megye, Mátraderecskén eladó egy központi elhelyezkedésű panorámás családi ház. Ez az ingatlan 100 négyzetméteres területen található, részben felújított, így az új tulajdonosnak csak élvezni kell az itt töltött időt! A felújított rész egy tágas szobát tartalmaz, amely ideális hely a család összejöveteléhez vagy a pihenéshez. A modern fürdőszoba minden igényt kielégít, és megegyezik a jelenkori követelményekkel. Az étkezővel rendelkező gépesített beépített konyha ideális hely a családi ebédek vagy baráti vacsorák elkészítéséhez. Az ingatlan álmennyezettel rendelkezik, amely nemcsak esztétikailag vonzó, hanem további szigeteléssel ellátott, így az otthon melegebben és hangszigeteltebben lesz. A villamoshálózat vezetékelése is megtörtént, így a modern élet minden kényelmét élvezheti. Az udvar parkosított, és egy lélegzetelállító panorámával büszkélkedhet. Itt található egy ásott kút, amely segít a kert gondozásában. Az autó tárolására egy nagy méretű garázs áll rendelkezésre, így járművei biztonságban lehetnek. Ha egy olyan otthont keres, amely ötvözi a vidéki békét és a modern kényelmet, akkor ez a családi ház Mátraderecskén az Ön számára készült! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY