Eladó ház Magyaratád 115 nm
Eladó ház Magyaratád 115 nm
Eladó ház Magyaratád 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8046686
Referenciaszám: M271381-4612460
Frissítve: 11 napja

Magyaratád eladó családi ház 3 szobás: 48,78 millió Ft

48,78 millió Ft
424 155 Ft/m²
115 m²
Alapterület
3589 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 141 566 Ft
Második évtől
193 195 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a lenyűgöző lehetőséget Magyaratád településén. Ez a 115 négyzetméteres, szinte kifejezetten a kényelmet és a funkcionalitást szem előtt tartva tervezett családi ház minden igényt kielégít. 15 cm vastag födém szigetelés gondoskodik arról, hogy az otthona mindig kellemes hőmérsékletű, legyen szó akár hideg téli napokról, vagy forró nyári délutánokról. Az épület kívülről szigetelt, ami tovább fokozza a komfortérzetet és csökkenti az energiaköltségeket. Az egyedi galériás napfényes hallal rendelkező otthon két hálószobával és nappalival, valamint étkezővel és konyhával büszkélkedik. A nagyobb hálószoba méretéből adódóan akár 3 hálószobássá is alakítható. Emellett egy garázs és egy műhely is tartozik az ingatlanhoz, amely kiváló lehetőséget kínál a hobbi vagy munkavégzés számára. Az ingatlan 3500 négyzetméteres területen helyezkedik el, így elegendő hely áll rendelkezésre bármilyen kerti tevékenységhez. A szuterén további lehetőségeket rejt magában, így az ingatlan rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez és elképzeléseihez. Fa és gáz tüzelési kazán biztosítja a megbízható és hatékony hőellátást, valamint kettő impozáns cserépkályha adja a barátságos meleg otthon érzését. Míg a hőszigetelt műanyag nyílászárók hozzájárulnak az ingatlan hatékony hőszigeteléséhez. Kinek ajánljuk? Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik olyan otthont keresnek, amely nem csupán a lakóhelyük lesz, hanem számos lehetőséget kínál a mezőgazdálkodásra, vállalkozásra és akár telephely kialakítására is. Szeretettel várjuk Önt, hogy személyesen is megtekintse ezt a különleges lehetőséget! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY