Eladó ház Leányvár 80 nm
Eladó ház Leányvár 80 nm
Eladó ház Leányvár 80 nm
Hirdetéskód: 7997940
Referenciaszám: 712300023
Frissítve: 16 napja

Leányvár eladó családi ház 3 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
600 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
256 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Három szobás felújított családi ház eladó Leányváron!   Megvételre kínálok Leányvár központi részén egy teljes körűen felújított családi házat.   Leányvár közúton a 10-es főúton közelíthető meg, Budapesttől 32 km-re fekszik. A tervezett M100-as gyorsforgalmi út a település határában fog elhaladni, amellyel közvetlenül elérhető lesz az M1-es autópálya (jelenleg ez a 102-es főúton keresztül érhető el). A 11-es főút a 117-es illetve 111-es főúton keresztül érhető el, Esztergom távolsága 10 km. Leányvár autóval Budapest határától 30 perc alatt, Esztergomból 10 perc alatt érhető el.   A 256 nm-es  összközműves saroktelken fekvő  egy szintes családi ház felújítása folyamatban van, az aktuális készültségi szinttől függően az ingatlan ára mindkét irányban változhat. A belső nyílászárók, burkolatok, falak színe az aktuális állapotnak megfelelően a leendő tulajdonos igényei szerint választható. A megjelölt vételár kulcsrakész állapotra értendő.   A házban egy nappali-konyha-étkező, két nagyobb, és egy kisebb szoba, fürdőszoba, külön wc, speiz került kialakításra. Az épület jó elosztású, minden szoba külön nyíló, a legnagyobban egy gardrób is helyet kapott. Az étkező felől terasz kialakítására is lehetőség van. Megegyezés szerint a bejárat előtti fedett előtér is beépíthető.  A víz-és villanyvezetékek, nyílászárók cseréje már megtörtént. A tetőléceket cserélték, fedését cserepes lemezzel oldották meg. A közelben óvoda, általános iskola, buszmegálló, bolt, kertészet, sportpálya található, a vasútállomás kb. 15 perc sétatávolságra elérhető.   Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon bizalommal.  Az ingatlan előzetes egyeztetés esetén a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY