Eladó ház Kunszentmárton 51 nm
Eladó ház Kunszentmárton 51 nm
Eladó ház Kunszentmárton 51 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8042016
Referenciaszám: M271998
Frissítve: 16 napja

Kunszentmárton eladó családi ház 2+1 fél szobás: 7,6 millió Ft

7,6 millió Ft
146 154 Ft/m²
51 m²
Alapterület
1452 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 057 Ft
Második évtől
30 102 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kungyalu! Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, észak-alföldi régió, Kunszentmártonhoz tartozó, mégis önálló település, néhány száz lakossal, akik mind, a csend és a nyugalom mellett tették le a voksukat. Eladásra kínálok, egy közel 60nm- es, 1+2 félszobás kis vályog házat, ami öszkomfortos, folyamatosan karbantartott, idilli környezetben, gazdálkodásra és állattartásra is alkalmas melléképületekkel 1452 nm-es portán fekszik. Az ablakok geréb és ácstokos kialakításuak amelyek üvegei hő és hangszigeteltek. Utcafronton redőnnyel felszerelve. A tető néhány éve felújításon esett át, cserepek és a cseréplécek is ki lettek kicserélve, a gerenda még sokáig bírja a terhelést. A villany átvezetékelés is megtörtént és a fürdőszobában a kád helyett zuhanykabint építettek be, körülbelül 10 éve. Jelenlegi kialakításban 2 szoba és egy félszoba + fürdőszoba, kamra és előszoba kapott helyet. Külön épületben (ami összeépíthető) van egy 16 nm-es konyha, ami korábban a félszoba helyén volt és itt a víz és gázcsonk alkalmas beltéri főzőhelyiség kialakítására is. A szobák laminált parkettát, míg a többi helység hidegburkolatú járólap fedést kapott. A lakás melegéről gáz-konvektorok gondoskodnak. A lakás és a környezet magávalragadó és kikapcsolódásra alkalmas. Ha szeretne egy ideállis nyugodt településen élni, vagy csak nyaralónak választja, páratlan lehetőség. Hiszen a falu csöndje párját ritkítja. A közelben az európai hírnevű cserkeszőlői termálfürdő 10 perc autóútra, Kunszentmárton és Tiszaföldvár 5 perc alatt elérhető. Vasútállomásáról óránként indul a megyeszékhelyre vonat. A Hármas-Körös bal partján, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye déli részén fekszik. A megye és az Észak-alföldi régió legdélebbi városa. Budapesttől 132 kilométerre, Szegedtől 76 kilométerre, Szolnoktól és Kecskeméttől 50 kilométerre, Szarvastól és Szentestől pedig 25 kilométerre található. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival CSOK és CSOK plusz lehetőségével vagy Babaváró hitel igénylésének ügyintézésével áll rendelkezésére, használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Teljeskörű jogi ügyintézés az adásvételnél. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY