Eladó ház Délegyháza 90 nm
Eladó ház Délegyháza 90 nm
Eladó ház Délegyháza 90 nm
Hirdetéskód: 7965682
Referenciaszám: M234756-4566605
Frissítve: 4 napja

Délegyháza eladó családi ház 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
833 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
812 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ALACSONY FENNTARTÁSÚ, ÚJONNAN ÉPÜLŐ, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ , STRAND HASZNÁLATI LEHETŐSÉGGEL!!!! Pest megyében Délegyháza Kertvárosában, a Nomád parton (IV-es tónál) eladásra kínálunk egy 812 m2-es telken lévő nettó 90 m2-es önálló családi házat. Az ingatlan rendkívül jó elosztású ( előszoba, konyha, nappali , 3 hálószoba, közlekedő, mellékhelyiség, fürdőszoba, gépészet), kényelmes, napfényes otthon. Ezen felül egy tágas 35 m2-es nappali kapcsolatos terasz plusz életteret biztosít a családnak. Kérem a pontos alaprajzot tekintse meg a képek között. A környék csendes, családbarát és biztonságos. Az ingatlan 30 cm-es POROTHERM téglából épült, 12 cm-es DRYVIT szigeteléssel, három rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókkal, gázcirkó és padlófűtéssel. Tetőszerkezete fa födém, beton cserépfedéssel. Gépkocsival elektromos kapun juthatunk be térkövezett autó beállón. A házat szintén térkövezett járdán lehet megközelíteni egészen a bejárati ajtóhoz. Kiépítésre kerül a riasztó vezetékezése, klíma kiépítése. A külső és belső falak színei, a burkolatok, a szaniterek választhatók meghatározott értékhatárig Várható kulcsrakész átadás: 2023. július 30. Ha a leendő vevő hőszivattyús fűtést szeretne, akkor az ingatlan vételára 5 millió forinttal emelkedik! Referencia munkák a szomszédban megtekinthetők. Remek otthona lehet a csendre, nyugalomra vágyóknak , egy intim strandrész használatának lehetőségével ! Mivel a tavak városa ez, így akár több strandolási lehetőség is adott ( Oázis Naturista Kemping, Nomád Kemping és strand, Rukkel-tó, Jade-Beach, Brendon- Beach...) Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győri Péter OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győri Péter OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY