Eladó ház Csurgó 140 nm
Eladó ház Csurgó 140 nm
Eladó ház Csurgó 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7528915
Referenciaszám: HZ010030
Feltöltve: 16 napja

Csurgó eladó családi ház 3 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
278 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
2496 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogy megye városának egyik legkedveltebb részén, egy csendes mellékutcában található ez a 3 szintes, egyedi tervezésű nagy családi ház! Két generációnak kényelmesen megfelel, ugyanis a külön bejáratú szintek és a hátsó lakrész ezt lehetővé teszi. A házban kialakítható akár 6-7 szoba is összesen. Az ingatlan összközműves, háromfázisú árammal ellátott, és több mint 2500 négyzetméteres telekkel rendelkezik, amelyen 10 éve vegyszermentes gazdálkodás folyik. A ház tégla építésű, stabil épület, melynek felső két szintje a villany, víz, és fűtésrendszeren kívül még kialakításra vár. A földszinten a hatalmas nappali mellett konyha, kamra, fürdő, wc, mosókonyha, külön bejáratú szoba, előtér és lépcsőtér található. A ház körüli gyönyörű udvarrész igazi virágoskertnek mondható. Hátrafelé haladva garázst, melléképületeket, tárolókat, ólakat találunk. Ezek után a nagy kert következik, amin gyümölcsfák, levendula ültetvények és konyhakert áll rendelkezésre. Szeretne egy sok lehetőséget magában rejtő egyedi házat nagy telekkel? Kiváló választás! Irodánkban hitelügyintézés is lehetséges, melyben kollegáink díjmentesen állnak rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somogyi Dániel Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somogyi Dániel Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY