Eladó ház Csömör 115 nm
Eladó ház Csömör 115 nm
Eladó ház Csömör 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7360387
Referenciaszám: H450545
Feltöltve: 17 napja

Csömör eladó családi ház 5 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
755 652 Ft/m²
115 m²
Alapterület
980 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 206 Ft
Második évtől
344 187 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Olyan önálló családi házat keres, ami csendes mellékutcában van, ugyanakkor közel mindenhez? Ne keressen tovább! A gázfogyasztás megosztásra került a két szint között, így a kedvezményes rezsin belül maradhat. Eladó Csömör Ófalu részén csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában egy akár két generációnak is alkalmas tégla építésű családi ház. Főbb paraméterei: - nettó 115nm lakótér, bruttó 201nm melléképületekkel, pincével - telek 980nm - összközműves - saroktelek (mindkét utca csendes) - két külön bejárattal rendelkezik a ház. Jelenlegi kialakítása: alsó szinten garzon (belmagasság: 2,2m), felső szinten (belmagasság: 2,7m) nappali+2szoba. A földszinten még különálló nyári konyha, külön épített garázs és pince - a felső szint külön lépcsőn közelíthető meg - fűtés gázkazánnal történik, de szükség esetén vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható - műanyag nyílászárók (2009) - felújított villanyvezetékek (2021-ben) - külön álló fedett garázs, árammal ellátva - locsoláshoz fúrt kút és kerti csap - tehermentes 1/1 tulajdon Csömör dinamikusan fejlődő zsákfalu a 16. kerület szomszédságában. A település hűen őrzi falusi hagyományait, és itt még köszönnek egymásnak az emberek. Rendkívül színes kulturális és sportélet zajlik Csömörön, túl a rengeteg gyönyörű kirándulóhelyen! Jöjjön elés szeressen bele! A településen általános- és zeneiskola, ovik, magánbölcsi, háziorvosok és fogászatok működnek. Több kisebb és nagyobb bevásárlási lehetőség közül válaszhat, de ha igazi ízekre vágyik: minden második szombaton várja Önt is a termelői piac. A háztól pár perces sétatával elérhető bolt, gyógyszertár, egészségház, posta, iskola, önkormányzat, művelődési ház. Az Örs vezér tere 20 perc tömegközlekedésse (HÉV vagy csömöri busz)l, melynek a megállója is rövid sétára található. Hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1967
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Molnár Beatrix Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Molnár Beatrix Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY