Eladó ház Csomád 130 nm
Eladó ház Csomád 130 nm
Eladó ház Csomád 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7916609
Referenciaszám: H477224
Frissítve: 17 napja

Csomád eladó családi ház 4 szobás: 106 millió Ft

106 millió Ft
815 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1784 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 307 639 Ft
Második évtől
419 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csomádon Eladó egy 130 nm-es családi ház és a hozzá tartozó 1784 nm-es gyönyörű telek. Fedezze fel ezt a lenyűgöző ingatlant Csomád szívében, ahol a modern kényelem találkozik a természet szépségével. Tökéletes lakóhely azok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, mégis Budapest közelségében keresnek otthont. Természet Közeli Életérzés: ♦ Gondozott kert és hosszan hátranyúló terület ♦ Kiváló termőföld ♦ Egy fúrt kútból hátra is van vezetve a locsolórendszer ♦ Tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és a természet élvezetéhez ♦ A hatalmas telek még számos lehetőséget kínál terjeszkedés, valamint fejlesztés szempontjából. Kényelem és Funkcionalitás: ♦ A nappalin kívül 4 hálószoba is van ♦ Gáz - cirkó biztosítja a fűtést ♦ Egy cserépkályha is megtalálható, amely szükség esetén funkciónál. ♦ Az új bejárónak köszönhetően nagyobb autóval is lehet parkolni ♦ Nyári konyha és hatalmas tárolók ♦ 1 férőhelyes garázs Kiváló Elhelyezkedés: ♦ Tökéletes választás azok számára, akik a természet közelségét és akár főváros gyors elérhetőségét egyaránt kedvelik ♦ Csendes és zöld övezet ♦ Tiszta levegő ♦ A belvárosba induló busz 3 perc sétára van. Néhány életvitelszerű FONTOS információ: ♦ bevásárlási lehetőség ♦ dohánybolt ♦ játszótér ♦ buszmegálló valamint sportpálya is van a közelben Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy a csomádi dombok között található, egyedülálló otthont hívja sajátjának!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaitz Tibor Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaitz Tibor Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY