Eladó ház Csemő 38 nm
Eladó ház Csemő 38 nm
Eladó ház Csemő 38 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7999504
Referenciaszám: M271235
Frissítve: 19 napja

Csemő eladó családi ház 1+1 fél szobás: 11,99 millió Ft

11,99 millió Ft
315 527 Ft/m²
38 m²
Alapterület
2211 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 798 Ft
Második évtől
47 489 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csemő-Zöldhalomban 38 m2 nagyságú családi ház 2211 m2 nagyságú telken eladó. Az 1994-ben épült házszámmal rendelkező tégla falazatú épület saroktelken helyezkedik el, közvetlenül egy földes- és egy aszfaltos út által határolva. A házban egy szoba, egy félszoba, egy konyha, egy fürdőszoba-WC-helyiség és egy 9 m2-es fedett terasz kapott helyet. A lakóépület homlokzata átlagos állapotú, a födém stukatoros, fa szerkezetű. A tetőszerkezet fa, héjazata égetett cserepezést kapott, részben felújításra szorul. Az épület egy vegyestüzelésű kéménnyel rendelkezik. A külső- és belső nyílászárók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban. A családi házban a helyiségek padlószőnyeg-, valamint járólap borításúak. Az ingatlanban a közművek közül az egyfázisú villany (25A), a fúrt kút házi vízművel és az emésztő megtalálható. Az épületben a riasztó rendszer kiépítésre került. Fűtés jelenleg nincs, az otthon melegét fatüzelésű központi elhelyezkedésű kandalló vagy kályha biztosíthatja, alternatív lehetőségként elektromos radiátor vagy hűtő-fűtő klíma bekötése a hálózati terhelhetőség nagysága miatt megoldható, a melegvíz ellátást hőtárolós villanybojler garantálja. Az udvar három oldalról körben bekerített, zöldövezeti, gyümölcsfákkal tarkított. Az aszfaltos út felől gépjárművek beállására kapubejáró biztosított. A ház kisebb felújítás után, olcsóbb lakhatást kereső családok számára kiváló lehetőség! A közelben pár kilóméteren belül multi áruház, benzinkút, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár elérhető, a tömegközlekedés a közelben megoldott. Az ingatlan jogilag rendezett, jelenleg nem lakott, birtokba adás megbeszélés alapján lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévőés külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1994
Terasz:
9,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
félkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY