Eladó ház Cegléd 95 nm
Eladó ház Cegléd 95 nm
Eladó ház Cegléd 95 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7902364
Referenciaszám: H475521
Frissítve: 16 napja

Cegléd eladó családi ház 5 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
163 158 Ft/m²
95 m²
Alapterület
1321 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 985 Ft
Második évtől
61 391 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CEGLÉDEN AZ M4 ÖREGSZŐLŐ LEHAJTÓTÓL PÁR PERCRE TANYA ELADÓ. KÖZELBEN VEGYESBOLT, DOHÁNYBOLT, LOTTÓZÓ, POSTA, BUSZMEGÁLLÓ, VASÚTÁLLOMÁS, ISKOLA, ÓVODA TALÁLHATÓ. FŐBB JELLEMZŐI: -VEGYES FALAZAT -CSERÉP FEDÉS -95 M2 HASZNOS LAKÓTÉR -1321 M2 TELEK TERÜLET -KÉT GENERÁCIÓS KIALAKÍTÁS -42 M2 PINCE -KÖZMŰVEK: VEZETÉKES VÍZ, VILLANY BEKÖTVE, CSATORNA ÉS GÁZ NINCS -FŰTÉS: KANDALLÓVAL MEGOLDOTT -ÁLLATTARTÁSRA ALKALMAS ÓLAK -CSENDES KÖRNYEZET -JÓ SZOMSZÉDSÁG TERMÉSZETKÖZELI ELHELYEZKEDÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN LEHETŐSÉG VAN NAGY SÉTÁKAT TENNI, FELTÖLTŐDNI! 2 KM-RE TALÁLHATÓ A CEGLÉDI TERMÁLFÜRDŐ ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT, AQUAPARK. BMX PARK. FELNŐTT SZABADTÉRI KONDIPARK. SZÁLLODA, ÉTTEREM. A TERMÁLFÜRDŐNÉL TALÁLHATÓ TÓ KÖRÜLI FUTÓ PÁLYÁN IS KIKAPCSOLHAT AZ EMBER. HA JÓL AKAROD ÉREZNI MAGAD, KERESEL EGY HELYET AHOL NYUGODT ELETET ÉLHETSZ, VAGY AKÁR CSAK A SZABADIDŐDET SZERETNÉD ITT TÖLTENI, AKKOR EZT AZ INGATLANT NEKED AJÁNLOM! KERESS BIZALOMMAL! NÉZZÜK MEG EGYÜTT!!! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hitelre van szükséged irodánkban teljes körű bankfüggetlen tanácsadással segítjük vásárlásodat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY