Eladó ház Balmazújváros, R. Tóth Sára utca 69 nm
Eladó ház Balmazújváros, R. Tóth Sára utca 69 nm
Eladó ház Balmazújváros, R. Tóth Sára utca 69 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7798154
Referenciaszám: H470277
Frissítve: 2 napja

Balmazújváros eladó családi ház 3 szobás: 32,1 millió Ft

32,1 millió Ft
465 217 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1025 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 162 Ft
Második évtől
127 139 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
3 szobás TÉGLÁBÓL épült családi ház Balmazújváros csendes Bánlak részén eladó. A 69 négyzetméteres ingatlan egy 1025 négyzetméteres telken helyezkedik el, így kellemes méretű helyet biztosít a szabadidős tevékenységekhez és a zöld övezetben való pihenéshez. A ház 4 éve TELJES BELSŐ FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT. A munkálatok során kicserélték a villanyvezetékeket, a belső burkolatokat, valamint a régi ablakokat is modern, jó hőszigetelésű műanyag ablakokra cserélték. Egy központi helyen elhelyezett fűtő-hűtő klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a hideg téli napokon és a forró nyári napokon egyaránt, ez a rendszer energiamegtakarítást biztosít és lehetővé teszi a ház hűtését és fűtését, a radiátoros fűtést biztosítő szilárd anyag tűzelésű kazán beindítása nélkül. (a felújítás során a vezetékes gáz vissza lett mondva, a gázóra le van szerelve, a gázkazán meg lett szüntetve). Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, ide csak költözni kell, aztán a személyre szabásra , a tökéletes otthon megteremtésére a kerti részen megmaradnak az elkövetkező évek! További részletekért keressen bátran elérhetőségeimen, akár most is! Ha éppen nem tudom felvenni a hívást, amint lehet, visszahívom Önt. Ez kiváló lehetőség azok számára, akik a csendes, nyugodt környezetben élést részesítik előnyben, mégis közel szeretnének lenni a város központi részéhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY